Misschien zou ik nu wel minuten hebben gekregen bij RSC Anderlecht

"Misschien zou ik nu wel minuten hebben gekregen bij RSC Anderlecht"

20-10-2022 15:44
1

Felice Mazzu is nog steeds zoekende naar zijn ideale elf en blijft maar wisselen van spelers. Dat heeft er ook voor gezorgd dat enkele jonkies hun kans kregen bij paars-wit, ziet ook Mohamed Bouchouari.

De 21-jarige Bouchouari werd in 2020 door Anderlecht in huis gehaald, maar wist zich niet in de basis te werken. Hij koos eind augustus voor een uitleenbeurt aan FC Emmen. Inmiddels zag hij wel al hoe spelers zoals Moussa N'Diaye en Lucas Stassin minuten kregen onder Mazzu.

"Misschien zou ik nu ook minuten hebben gekregen, dat ging zeker al door mijn hoofd, maar ik sta er niet bij stil", vertelt Bouchouari aan Het Laatste Nieuws. "In het voetbal weet je nooit en ik ben nu niet bezig met Anderlecht. Ik wil me hier bewijzen en dan zien we volgende zomer, wanneer mijn laatste contractjaar in gaat, wel of er nog een nieuwe kans op slagen volgt in Brussel."

Na een goed begin in de Challenger Pro League met de RSCA Futures koos Bouchouari deze zomer toch voor een tijdelijk vertrek. Hij werd uitgeleend aan de Nederlandse eersteklasser FC Emmen, waar hij in vijf partijen goed was voor één assist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie