Union met geslepen messen tegenover Club Brugge: Een revanchegevoel

Union met geslepen messen tegenover Club Brugge: "Een revanchegevoel"

20-10-2022 15:17
26

Union is opnieuw bezig aan een sterk seizoen en lijkt mee te gaan strijden voor een plekje in de Champions' Play-Offs en misschien zelfs meer. Het kan komend weekend een uitstekende zaak doen met winst tegen Club Brugge. En voor Senne Lynen zou een zege nog zoeter smaken.

Lynen ontpopte zich na het vertrek van Casper Nielsen tot een basispion en geniet met volle teugen van de wedstrijden bij Union. "We zitten in een momentum. We doen het uitstekend tegen zowel ploegen die op papier minder wat minder groot zijn en tegen topteams zoals Gent. Zo belonen we ons nu met een interessante topaffiche tegen Club", klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws.

Voor heel wat jongens van Union is de partij tegen Club Brugge ook een wedstrijd die absoluut gewonnen moet worden. Zeker na de verloren titelrace vorig seizoen. "Het is een nieuw seizoen en er zijn nieuwe spelers, maar bij de jongens van vorig seizoen zal een klein revanchegevoel leven", geeft hij aan.

En de wedstrijd tegen Club Brugge is voor Lynen zelf nog wat specialer. De middenvelder speelde namelijk in de jeugd van Club Brugge, maar brak daar niet door. Na een omzwerving bij Telstar kwam hij in 2020 bij Union terecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie