Munoz begint te dromen van titel met KRC Genk: 'Wie weet dit seizoen'

Munoz begint te dromen van titel met KRC Genk: 'Wie weet dit seizoen'

20-10-2022 08:01
21

Bij KRC Genk kan het dit seizoen niet op. Het blijft maar winnen en ging dinsdag ook vlotjes voorbij KVC Westerlo. In die partij was Daniel Munoz één van de grote uitblinkers. Hij durft ook te beginnen dromen.

Met een 34 op 39 is Genk bezig aan een uitstekend seizoensbegin en mag het te beginnen dromen. Munoz lijkt daar alvast mee begonnen te zijn. "Als we op deze manier verder doen, dan kunnen we als team mooie dingen realiseren", zegt de Colombiaan in Het Belang van Limburg.

Het woord titel werd nog niet uitgesproken door iemand bij Genk, maar daar brengt Munoz nu verandering in. "Er hangt hier iets in de lucht. Misschien wel meer dan twee jaar geleden toen we de beker hebben gewonnen. Wie weet zit er dit seizoen zelfs een titel in", geeft de verdediger nog aan.

Al beseft Munoz ook dat die titel nog lang niet binnen is. Het seizoen is namelijk nog niet eens halfweg. "We moeten bescheiden blijven", klinkt het nog. "Het is niet omdat we nu eerste staan, dat we nu moeten beginnen zweven. Zondag wacht ons een heel belangrijke uitdaging in Antwerpen", besluit hij.