Tik voor Meunier in het gezicht, Rode Duivel moet van het veld in de  DFB-Pokal

Tik voor Meunier in het gezicht, Rode Duivel moet van het veld in de DFB-Pokal

19-10-2022 21:14

In de Duitse beker won Borussia Dortmund woensdag met 0-2 van Hannover 96. Thomas Meunier moest vervroegd naar de kant nadat hij een elleboog in zijn gezicht kreeg.

Net zoals Thorgan Hazard mocht Meunier bij Dortmund aan de match beginnen. Iets na het uur was de match van de rechtsachter voorbij. Hij kreeg een elleboogstoot in zijn gezicht en kon niet verder. In zijn plaats kwam Jude Bellingham. Het is nog onduidelijk hoe ernstig Meunier geraakt werd, maar vrees voor het WK is er voorlopig niet.

Bellingham zette dinsdag de eindstand op het bord. De Engelsman wist te scoren vanaf elf meter. Voor de rust was Dortmund op voorsprong gekomen via een eigen doelpunt van Bright Arrey-Mbi. Hazard speelde de match ook niet uit. In de 68e minuut mocht de andere Rode Duivel naar de kant.