Mignolet overladen met lof: De beste transfer van Club Brugge

Mignolet overladen met lof: "De beste transfer van Club Brugge"

19-10-2022 14:31
13

Simon Mignolet is bezig aan een uitstekend seizoen en is deze campagne de absolute rots in de branding bij Club Brugge. Hier en daar wordt hij al naar voren geschoven als de nieuwe Gouden Schoen. In Wallonië is men er zelfs van overtuigd dat hij de prijs zal pakken.

Met sterke prestaties in België én Europa wist Mignolet iedereen te overtuigen. Volgens enkele Waalse analisten bij RTBF is het dan ook duidelijk dat de doelman van Club Brugge de Gouden Schoen zal winnen.

En voor analist Benjamin Deceuninck is het ook een uitstekende zaak dat Mignolet de prijs gaat pakken. "Ik denk dat de keeperspositie ook het meest onderschat wordt door clubleiders en zelfs coaches", klinkt het bij RTBF.

Hij kwam ook nog met heel wat lof voor Mignolet, die volgens hem van onschatbare waarde is voor Club Brugge. "In Brugge is er een 'voor en na Mignolet'-tijdperk. Hij is de beste transfer van Club in de voorbije tien jaar. Ook al hebben ze uitzonderlijk goed gerecruteerd met meerdere goede spelers, de komst van Mignolet heeft alles veranderd", besluit hij.