Charleroi - KV Kortrijk, stilgelegd na wangedrag supporters, eindigt op 2-2

18-10-2022 20:33 Laatste update: 20:44
11

Dinsdagavond stond het duel tussen Sporting Charleroi en KV Kortrijk op het programma. In minuut 89 is de wedstrijd daar stilgelegd na wangedrag van de Charleroi-supporters.

De Charleroi-supporters konden het niet verkroppen dat hun ploeg een 2-0 voorsprong in het absolute slot had weggegeven. Het was Gueye van Kortrijk die in minuut 88 de 2-2 gelijkmaker liet optekenen. Voor de Charleroi-aanhang was dat het teken om vuurpijlen op het veld te gooien.

Scheidsrechter Staessens liet de brandweer hun werk doen en stuurde de spelers de tunnel in. De wedstrijd werd alsnog hervat, maar doelpunten vielen er niet meer. Charleroi was in de eerste helft 2-0 voorgekomen na doelpunten van Daan Heymans en Marco Ilaimaharitra. Na rust zorgden Felipe Avenatti en Gueye voor de comeback van KVK.