Hoefkens neemt beslissing over Lang: 'Nederlander weer in selectie Club Brugge'

Hoefkens neemt beslissing over Lang: 'Nederlander weer in selectie Club Brugge'

18-10-2022 14:29 Laatste update: 14:37
15

Na de topper tegen RSC Anderlecht moet Club Brugge weer vol aan de bak. In eigen huis nemen de Bruggelingen het op tegen STVV. Dat kan mét Noa Lang zijn.

De aanvaller werd afgelopen week niet in de selectie opgenomen voor de partij tegen RSC Anderlecht. Het bleek niet om een blessure te gaan, maar wel om andere redenen. Carl Hoefkens wilde "een signaal" uitsturen en heeft besloten om nu toch weer een beroep te gaan doen op Lang.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Lang dan weer gewoon in de selectie van Club Brugge zitten en komt hij mogelijk ook in actie tegen STVV. "Met zijn status is het niet eenvoudig in dit grotere geheel", legt Hoefkens uit op zijn persconferentie. "Ik weet dat het WK eraan komt en dat hij met een soort van tijdsdruk zit. Alleen is het voor mij belangrijk om daar niet aan te denken. Presteren op het veld is het belangrijkste. Als hij daar zijn energie in steekt, dan volgt de rest vanzelf. Of we de beste Lang nog terug zullen zien bij Club? Dat kan absoluut", klinkt het.

Over Clinton Mata zijn er dan weer twijfels. De verdediger sukkelt al even met een blessures, maar kreeg de laatste weken wel weer wat speeltijd. Hij zou toch hinder ondervinden en zal woensdagochtend testen of hij ook in actie kan komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s