Haller aanwezig op Ballon d'Or-gala: Deze man is een voorbeeld van moed & kracht

Haller aanwezig op Ballon d'Or-gala: "Deze man is een voorbeeld van moed & kracht"

18-10-2022 11:21
1

Het gaat goed met Sébastien Haller. De Borussia Dortmund-spits was maandagavond aanwezig bij het Ballon d'Or-gala en ontving daar lof voor zijn moed en kracht.

Haller, die zelf als dertiende eindigde bij de Ballon d'Or-verkiezing, reikte de Lev Yashin Award voor beste keeper uit aan Thibaut Courtois. Voor hij dat deed, sprak presentator en landgenoot Didier Drogba zich lovend uit. "Dames en heren, deze man is het voorbeeld van moed en kracht. De voetbalwereld wenst jou een snelle terugkeer op de velden toe, Sébastien."

De aanvaller kreeg vlak na zijn transfer van Ajax naar Dortmund de diagnose teelbalkanker. Zijn herstel verloopt positief, stelt Haller. "Alles gaat goed. Dat ik hier nu sta, komt omdat alles goed gaat. "Het is belangrijk om bij deze ceremonies aanwezig te zijn, om te laten zien we sterk zijn en we er voor andere mensen staan. Dus ik moest erbij zijn."

Haller heeft de hoop na de winterstop zijn rentree te maken op het voetbalveld. Door zijn ziekte speelde hij nog geen enkele officiële wedstrijd voor Dortmund. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie