Arnstad (Anderlecht): We moeten eens een reeks kunnen neerzetten

Arnstad (Anderlecht): "We moeten eens een reeks kunnen neerzetten"

17-10-2022 08:05 Laatste update: 08:12
13

Kristian Arnstad stond 88 minuten tussen de lijnen tijdens RSC Anderlecht tegen Club Brugge. Na de 0-1-nederlaag analyseerde de jonge Noor de wedstrijd en gaf hij aan wat er volgens hem beter moet bij Paars-Wit.

"We zijn natuurlijk allemaal teleurgesteld", begon Arnstad na de kraker. "We speelden een goede match. We creëerden heel wat kansen en hadden moeten scoren", zei de middenvelder voor de microfoon van Sporza. Arnstad zag twee redenen waarom de Brusselaars niet konden winnen tegen Club. "Hun keeper speelde een geweldige match en wij moeten aan onze afwerking werken." 

Anderlecht kon dit seizoen nog maar één keer twee wedstrijden op rij winnen in 1A en daar moet volgens Arnstad verandering in komen. "We moeten consistent worden. We moeten meerdere goede wedstrijden op een rij spelen, niet eentje hier en daar, maar eens een reeks kunnen neerzetten", aldus Arnstad.

Anderlecht staat nu voor twee wedstrijden in één week. Donderdag speelt het op verplaatsing tegen hekkensluiter Zulte Waregem. Ook zondag speelt het niet thuis: Paars-Wit trekt naar Sclessin voor de kraker tegen Standard.