Nieuwe twist in Mbappé-soap: Ik ben hier zeer gelukkig, niet betrokken hierbij

Nieuwe twist in Mbappé-soap: "Ik ben hier zeer gelukkig, niet betrokken hierbij"

16-10-2022 23:58

Er is weer een nieuwe twist in de soap rondom Kylian Mbappé. De Fransman zou zo snel mogelijk willen vertrekken bij Paris Saint-Germain, maar dat ontkent hij nu zelf.

Mbappé verlengde afgelopen zomer nog zijn contract bij PSG, maar volgens de laatste berichten wil de superster heel graag vertrekken. Mbappé zou zich verraden voelen door de club, omdat het bestuur een groot aantal beloftes niet zou zijn nagekomen. Ook zou er een trollenleger zijn ingezet om hem zwart te maken op social media. Mbappé ontkent zelf echter met klem dat hij weg wil. "Ik ben hier zeer gelukkig, ik ben niet boos op PSG", wordt hij geciteerd door het toonaangevende L'Équipe.

"Ik heb nooit om mijn vertrek in januari gevraagd. De info die op de dag van de wedstrijd naar buiten kwam, begreep ik niet." Daarmee doelt Mbappé ook op het nieuws dat zijn entourage zou kijken naar een contractontbinding. "Ik ben niet direct of indirect betrokken bij deze informatie."

En zo zorgt het hele verhaal rondom Mbappé voor veel vraagtekens. Het is wel een feit dat hij sinds alle geruchten geen duel gemist heeft. In de Franse klassieker stond hij ook op het veld. Mbappé was toen zelfs goed voor een assist.