Kritiek kwam aan bij KAA Gent: Dit doet enorm deugd na de commentaren”

Kritiek kwam aan bij KAA Gent: "Dit doet enorm deugd na de commentaren”

16-10-2022 21:44
7

KAA Gent kreeg de voorbije weken een paar tikken te verwerken. De Buffalo's kregen daardoor ook de nodige kritiek te verwerken. De zege tegen KV Mechelen deed daarom extra deugd. Dat gaf Matisse Samoise na de match eerlijk toe.

Samoise opende zondag zelf de score. Uiteindelijk won Gent het duel tegen Mechelen met 3-0. In de tweede helft scoorden ook nog Nurio en Vadis Odjidja Ofoe voor de Buffalo's. Op het spel en het resultaat was tegen Mechelen weinig op aan te merken. "Dit doet enorm deugd na de commentaren van de afgelopen dagen, met voor mij de nagenoeg perfecte match", noteerde Sporza uit de mond van Samoise.

De speler van Gent is tevreden hoe hij en zijn ploegmaats voor de dag kwamen tegen Malinwa. “We hebben gecontroleerd van minuut 1 tot 90, met amper grote kansen. De supporters, die vandaag talrijk aanwezig waren, verdienden een match zoals deze”, stelde Samoise nog.

Aankomende week moet Gent twee keer aan de bak in de Jupiler Pro League. Op woensdag trekken de Buffalo's naar Union. Dan ontvangen ze volgende week zondag Seraing.