Griezmann: 'Ik wil mijn excuses aanbieden voor het leed dat ik heb aangericht'

Griezmann: 'Ik wil mijn excuses aanbieden voor het leed dat ik heb aangericht'

16-10-2022 12:41
2

Antoine Griezmann heeft zijn excuses aangeboden bij de fans van Atlético Madrid. De Fransman scoorde zaterdagavond het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Athletic Bilbao en daarna vroeg hij om vergiffenis bij de aanhang.

"Ik bied mijn excuses aan voor het leed dat ik heb aangericht", vertelt Griezmann na de wedstrijd. "Ik ben enorm trots dat ik weer voor deze club heb mogen tekenen. En ik weet dat mijn excuses iets is dat de fans willen horen. Ik wil echt sorry zeggen voor wat ik de mensen heb aangedaan. De grootste vergiffenis wil ik krijgen door mijn gedrag op het veld. Daar wil ik het laten zien."

Daarnaast is Griezmann natuurlijk blij met zijn winnende doelpunt tegen Athletic Bilbao. "Zondag begin ik mijn dag goed, omdat ik een mooi antwoord kan geven als mijn kinderen vragen of ik heb gescoord. Dat ik aan het begin van het seizoen niet in de basis kon starten frustreerde mij enorm. Nu ben ik blij dat ik weer belangrijk kan zijn voor mijn team."

Griezmann viel in de eerste wedstrijden van dit seizoen steevast in de zestigste minuut in bij Atlético Madrid. De club uit de Spaanse hoofdstad moest de Fransman namelijk voor een bepaald bedrag overnemen van FC Barcelona als hij veel minuten zou maken. Inmiddels is de huurdeal van Griezmann omgezet in een definitieve terugkeer bij Atlético Madrid.