Arnesen: 'Had al beetje het gevoel dat Feyenoord van mij af wilde'

Arnesen: 'Had al beetje het gevoel dat Feyenoord van mij af wilde'

16-10-2022 12:27
2

Frank Arnesen (ex-RSC Anderlecht) is teleurgesteld dat hij moest vertrekken bij Feyenoord. De Deen kampte met een bacteriële infectie in de knie, maar had graag willen terugkeren als technisch directeur in De Kuip.

Arnesen moest nog voor het begin van een drukke transferzomer zijn werkzaamheden neerleggen bij Feyenoord. Na maanden antibiotica-behandelingen voelt hij zich nu weer fit. "Het gaat goed met mijn knie. Ik had het negen weken niet leuk, maar de antibiotica heeft geholpen. Sinds 10 augustus zit ik niet meer aan de antibiotica", vertelt hij bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

Arnesen krijgt de vraag of hij met een goede knie nu nog wel technisch directeur van Feyenoord zou zijn geweest. Hij antwoordt daarop met 'nee'. "Ik had heel graag door willen gaan, maar Feyenoord koos anders", legt de Deen uit. "Natuurlijk was ik een beetje teleurgesteld, omdat ik fit probeerde te worden en herstelde van mijn ziekte, maar ik verwijt niemand iets. Als zij denken dat ze beter kunnen, is dat prima. Ik heb 2,5 jaar fantastisch gewerkt bij Feyenoord."

Algemeen directeur Dennis te Kloese en Toon van Bodegom, de voorzitter van de Raad van Commissarissen, gingen met Arnesen om tafel. "Dat was een goed gesprek. Dennis zei dat het beter was voor mij om te stoppen, zodat zij verder konden. Dat kon ik me voorstellen, omdat ik toen nog geen garantie kon geven dat ik helemaal ziektevrij zou worden. Ik had toen al wel eerder, in juni, al een beetje het gevoel dat ze van me af zouden willen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie