Vertrek van Heynen? Genk-uitblinker sluit transfer niet uit

Vertrek van Heynen? Genk-uitblinker sluit transfer niet uit

16-10-2022 17:33
5

KRC Genk nam deze zomer weer afscheid van enkele belangrijke pionnen en dreigt dat komende zomer ook weer te gaan doen. Bryan Heynen bleef voorlopig nog bij de Limburgers, maar de middenvelder sluit niet uit dat hij ooit andere oorden opzoekt.

Heynen is inmiddels meubilair geworden bij Genk en is al jaren een belangrijke pion op het middenveld van de Limburgers. Alles lijkt erop te wijzen dat Heynen Genk nooit zal verlaten, maar hij wil dat toch niet uitsluiten. "Hoe fantastisch ik me hier ook voel, ik ga niet zeggen dat ik hier nooit meer weg wil", klinkt het in Het Belang van Limburg.

Al zal Heynen ook niet voor zomaar eender welke buitenlandse club kiezen die aanklopt. "Het moet sportief en familiaal kloppen. Ik verlaat KRC Genk niet om ergens tegen de degradatie te strijden. Of om ergens op een verlaten plek te voetballen, we willen met ons gezin goed bereikbaar zijn", geeft hij nog aan.

En de middenvelder heeft ook enkele bestemmingen waar hij graag naartoe zou verhuizen als die mogelijkheid zich aanbiedt. "De Italiaanse Serie A heeft me altijd het meest aangesproken en de Engelse Premier League blijft de strafste competitie", besluit hij.

De nu 25-jarige Heynen heeft nog een contract tot medio 2026 bij Genk, waar hij in totaal al 229 keer voor uitkwam. Daarin was hij goed voor 21 doelpunten en 21 assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie