Casemiro steunt Ten Hag en wijst naar Ajax-tijdperk: 'Heeft hij daar bewezen'

Casemiro steunt Ten Hag en wijst naar Ajax-tijdperk: 'Heeft hij daar bewezen'

15-10-2022 19:01
1

Manchester United-middenvelder Casemiro heeft zich lovend uitgelaten over Erik ten Hag. De Braziliaan heeft geloof in de Nederlandse manager en wijst naar diens Ajax-periode.

Casemiro kwam afgelopen zomer over van Real Madrid. Hoewel hij pas een paar maanden op Old Trafford actief is, is hij zeer positief over Ten Hag. "Zijn verlangen is om altijd te winnen. Dat doet hij met heel veel ambitie en heel hard werk", begint Casemiro op de clubkanalen van United. "Niet alleen hij, maar zijn hele staf. Ze proberen altijd nieuwe dingen, om daarmee het verschil te kunnen maken in wedstrijden."

"Ik ben ervan overtuigd dat Manchester United een geweldige manager heeft", vervolgt de controleur over Ten Hag. "Dat heeft hij bewezen bij Ajax. Ik ben van mening dat hij hier heel goed werk levert. We zijn met een diverse spelersgroep, maar ik weet zeker dat we ons kunnen aanpassen aan zijn speelstijl."

Casemiro wordt gevraagd met welke trainers Ten Hag te vergelijken is. "Ik heb met Carlo Ancelotti en Zinédine Zidane gewerkt (bij Real Madrid, red.). Elke trainer heeft zijn eigen stijl, maar zij zijn ook intens toegewijd."