Potter gaat viraal door zijn complete metamorphose of 'glow up' bij Chelsea

Potter gaat viraal door zijn complete metamorphose of 'glow up' bij Chelsea

15-10-2022 13:28
1

Op internet wordt er veel gesproken over de zogenaamde 'glow up' van Chelsea-manager Graham Potter. De Engelse oefenmeester zou wat aan zijn uiterlijk hebben gedaan sinds hij manager is van Chelsea.

"Ik word tegenwoordig geknipt door de kapper die ook onze spelers doet", vertelt Potter over zijn transformatie aan BBC. "Ik heb anders ook geen idee wat het is. Blijkbaar word ik op een mooie manier ouder. Misschien dat die kapper het verschil heeft gemaakt, dat zou natuurlijk kunnen. Het is moeilijk om echt sexy gevonden te worden als je achternaam Potter is en specifiek als je dan ook nog eens Graham als voornaam hebt."

Niet alleen qua uiterlijk is Potter tevreden over zijn periode bij Chelsea. De oefenmeester is in vijf wedstrijden nog ongeslagen sinds zijn overstap van Brighton and Hove Albion. Potter denkt dat dit ook aan zijn kledingkeuze kan liggen. "Ik draag tegenwoordig ook een nieuwe trui, misschien dat dat meehelpt. Toen ik die trui voor het eerst aanhad wonnen we wel met 1-0 van Tottenham Hotspur, dus misschien is het wel een gelukstrui."

Potter tekende gedurende het huidige seizoen voor Chelsea. Hij heeft een contract tot 2027 in de Engelse hoofdstad.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SPORTbible (@sportbible)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie