Je kunt aan niets anders denken dan aan Haaland versus Van Dijk

"Je kunt aan niets anders denken dan aan Haaland versus Van Dijk"

15-10-2022 11:03
3

Aanstaande zondag gaat het gebeuren: Liverpool tegen Manchester City. Verdediger Virgil van Dijk hoopt dat zijn ploeg in staat is om mee te kunnen doen met 'eén van de beste teams uit het wereldvoetbal'.

"Deze wedstrijd is de laatste twee à drie jaar een wedstrijd op zich geweest, zo intens voor beide teams", zegt Van Dijk bij Sky Sports. "Wanneer wij een bepaalde tactiek gebruikten, veranderden zij weer dingen tijdens de wedstrijd. Het is altijd zo intens geweest. Wij zitten niet in de beste situatie, zij wel, maar wij willen bewijzen dat we mee kunnen doen met een van de beste teams in Europa."

Sky-analist Gary Neville loopt alvast warm voor de Engelse topper. "Wat City betreft, ik denk nog steeds dat het niet uitmaakt in welke vorm Liverpool verkeert. Het zal nog steeds aanvoelen als de zwaarste wedstrijd van dit seizoen. Ook gezien hun record op Anfield. "Je kunt aan niets anders denken dan aan Haaland versus Van Dijk en hoe dat gaat aflopen."

"Weet je, de beste centrale verdediger ter wereld van de laatste drie of vier jaar, worstelde dit seizoen een beetje, maar tegen dit absolute fenomeen. Ik kan niet wachten, om eerlijk te zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie