Gesprekken blijven lopen tussen Standard en Amallah, niet in kern voor Antwerp

Gesprekken blijven lopen tussen Standard en Amallah, niet in kern voor Antwerp

15-10-2022 10:39
5

Voorlopig blijft Selim Amallah persona non grata bij Standard Luik. Beide partijen zijn in onderhandeling over een nieuwe verbintenis, maar dat loopt bijzonder stroef, waardoor de Marokkaanse international er vorige week al niet bij was op Sporting Charleroi. Ook Royal Antwerp FC hoeft hem niet te vrezen.

Trainer Ronny Deila heeft namelijk bevestigd dat Amallah opnieuw geen deel uitmaakt van de Standard-kern. "Voor dit weekend verandert er niets. Tot nader order traint hij bij de U23", tekende Het Laatste Nieuws op. Meer woorden wilde Deila daar eigenlijk niet aan vuil maken. "Het is iets tussen hem en de club. De onderhandelingen lopen. We zullen zien wat er zal gebeuren."

Er zit al ruim een week een kink in de kabel tussen Amallah en Standard. Het bestuur van De Rouches heeft haar middenvelder een voorstel gedaan waardoor hij de best betaalde speler kan worden op Sclessin. Amallah is echter niet meteen happig: hij hoopt blijkbaar op nog meer óf op een transfer naar het buitenland. Komende zomer loopt hij namelijk uit zijn contract in Luik, wat een uiterst interessante uitgangspositie zou zijn in de zoektocht naar een nieuwe club.