SK Beveren wint na doelpunt Mbokani, ook RWDM pakt drie punten

14-10-2022 22:03
15

In de Challenger Pro League werden er vrijdagavond twee wedstrijden afgewerkt. SK Beveren won van Deinze, RWDM ging winnen bij SL16.

In de wedstrijd tussen SK Beveren en Deinze werd het 2-1. Na negen minuten maakte Hoggas al knap 1-0. SK Beveren had het overwicht en ging met die stand rusten. Na een ruim uur kwam Mbokani dan op het veld. Vooreerst zorgde dat niet voor veel verandering. Het werd zelfs 1-1 via Carcela- Gonzalez, maar nauwelijks vijf minuten later was hij toch daar. Mbokani maakte de 2-1. Dat werd ook de uitslag van de wedstrijd. SK Beveren pakt (even) de leiding over van RSCA Futures.

RWDM ging in Luik op bezoek bij SL16. Bij de rust stond het in een matige partij 0-1 via El Ouahdi. De Brusselaars breidde in de 70ste minuut de voorsprong uit naar 0-2, en dan kwam de wedstrijd terecht in een doelpuntenkermis: het werd 1-2, 1-3 en 1-4 in het laatste kwartier.