Boyata mogelijk in Brugse selectie tegen Anderlecht: Terug geknokt na blessure

Boyata mogelijk in Brugse selectie tegen Anderlecht: "Terug geknokt na blessure"

14-10-2022 14:45
5

Club Brugge kon al vier wedstrijden geen beroep meer doen op Dedryck Boyata. De 31-jarige verdediger was out met een knieblessure, maar zou nu dicht bij een terugkeer in de blauw-zwarte selectie staan. Dat liet Club-trainer Carl Hoefkens weten op de persconferentie.

Hoefkens vertelde dat iedereen fit uit de wedstrijd van woensdag tegen Atlético Madrid is gekomen. "Vandaag was een vrije dag, morgen (zaterdag, red) evalueren we nog eens om te kijken wie 100% zal zijn voor de volgende wedstrijd.”

Tijdens die volgende wedstrijd, tegen RSC Anderlecht, Hoefkens mogelijk opnieuw beroep doen op Dedryck Boyata. "Hij maakt grote stappen en staat heel kort bij een selectie", gaf Hoefkens aan. "Ik ben tevreden over de manier waarop hij zich heeft terug geknokt na zijn blessure."

Zondag trekt Club Brugge naar het Lotto Park voor de kraker met Anderlecht. Nadat het op de vorige speeldag met 0-2 thuis verloor van KVC Westerlo zullen Hoefkens en de zijnen tegen Paars-Wit op zoek gaan naar de drie punten. Club staat derde na elf speeldagen. Het telt 22 punten, even veel als Union. Anderlecht staat negende met zestien punten.