Ik verwacht dus niet dat ik zal meegaan naar het WK in Qatar

"Ik verwacht dus niet dat ik zal meegaan naar het WK in Qatar"

14-10-2022 12:16 Laatste update: 12:30
7

Nacer Chadli speelt sinds dit seizoen weer in België. Chadli wordt nog genoemd als kanshebber voor het WK, al tempert hij zelf wel die verwachtingen. 

"Ik ben teruggekeerd omdat ik zoveel mogelijk wedstrijden wilde spelen om fysiek terug op niveau te geraken", vertelt hij aan RTBF"Als ik dan de kans heb om mee te gaan naar Qatar, is dat een extraatje. Het is al meer dan een jaar geleden dat ik ben opgeroepen en ik ben nu 33 jaar, dat begint te tellen. Ik verwacht dus niet dat ik zal meegaan. Als ik meega, is dat super. Als ik niet meega, zal dat geen grote ontgoocheling zijn."

Chadli had het er nog niet over met bondscoach Roberto Martinez. "Ik heb nog geen signalen ontvangen van Martinez, ik ben hem enkel even tegengekomeen bij onze wedstrijd tegen Anderlecht. Ik vermoed wel dat er scouts in de stadions zitten om rapporten op te stellen."

Chadli verzamelde inmiddels 66 interlands en maakte ook al drie grote toernooien mee met de Rode Duivels. Op het WK 2018 schreef hij nog geschiedenis met zijn winnende doelpunt tegen Japan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie