De Sart reageert: Het is gewoon schandalig hoe we hier speelden

De Sart reageert: "Het is gewoon schandalig hoe we hier speelden"

14-10-2022 11:44
9

KAA Gent pakte donderdag een pijnlijke nederlaag op het veld van Djurgardens IF: het werd 4-2. Julien De Sart zag de Buffalo's in het eerste uur helemaal kopje onder gaan. 

"Onze prestatie in het eerste uur is het perfecte voorbeeld van hoe het niet moet", vertelt De Sart aan Het Nieuwsblad. "Net als tegen Cercle Brugge slikken we vier goals, terwijl onze verdediging net een van de sterkste punten van ons team is. Onbegrijpelijk. Het is gewoon schandalig hoe we hier speelden. Na de 4-0 zie je dat we eigenlijk gewoon de kwaliteiten hebben om Djurgarden te verslaan."

De Sart viel zelf lang niet slecht in. "Ik probeerde gewoon mijn ding te doen en dat was volgens mij ook het geval voor Jens Petter Hauge. We hadden ook niet veel andere opties. Je bent prof en moet gewoon je job doen. Ook al oogt de toestand dramatisch. Het AA Gent van het eerste uur is niet het echte AA Gent. Dat moeten we nu vooral dringend bewijzen, elke match opnieuw."

Zondag wacht er weer een belangrijke match. KAA Gent speelt dan in eigen huis tegen KV Mechelen, de nummer twaalf uit het klassement.