Verliezen met 1-0 van United in minuut 93, maar keeper Uzoho is dolgelukkig

Verliezen met 1-0 van United in minuut 93, maar keeper Uzoho is dolgelukkig

14-10-2022 09:00
1

Francis Uzoho speelde donderdag de wedstrijd van zijn leven. De doelman van Omonia Nicosia mocht immers spelen op Old Trafford. Dat Uzoho in de 93e minuut nog de 1-0 slikte tegen Manchester United leek hij eigenlijk niet zo erg te vinden.

De 23-jarige Uzoho kon zijn ogen niet geloven toen hij dit seizoen de loting van de Europa League zag. Hij mocht het immers opnemen tegen Manchester United en dan ook nog eens spelen op Old Trafford. Een jongensdroom kwam voor hem uit. Dat bevestigde hij in een interview na de match.

Scott McTominay bevrijdde United in de extra tijd, maar mogelijk was de lach van Uzoho groter dan die van de Schot. "Ik ben niet teleurgesteld", gaf de Nigeriaanse doelman aan. "Ik – wij – speelden een goede match. Een punt was perfect geweest, maar ik ben blij. Dit is geen eenvoudig stadion om in te spelen met al die grote spelers."

Uzoho is een fan van Manchester United. "Hier spelen is voor mij een droom die uitkomt. Ik ben zo blij dat ik hier mocht spelen. Of dit mijn beste prestatie ooit was? Daar kunnen we over discussiëren, maar ik denk het wel."

@btsport A night to remember for Omonoia keeper & United fan, Francis Uzoho! 🤩 #EuropaLeague #UEL #Football #Soccer #BTSport ♬ original sound - btsport