KAA Gent struikelt over Djurgardens: Nog te vaak met hoogtes en laagtes

KAA Gent struikelt over Djurgardens: "Nog te vaak met hoogtes en laagtes"

14-10-2022 07:40
4

KAA Gent ging in Zweden met 4-2 onderuit tegen Djurgardens IF. Na afloop stond Gent-spits Hugo Cuypers Sporza te woord. Cuypers analyseerde de pijnlijke nederlaag.

Aan de rust stond Gent met 3-0 achter en slikte meteen na rust al de 4-0. "De eerste 46 minuten stonden we er niet als ploeg en zij wel", liet Cuypers optekenen. "Dan gaat het niet om individuele kwaliteiten, maar wel om ervoor te knokken, zij hebben dat wel gedaan, wij niet."

Toen de reporter vroeg wat Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck zei tijdens de rust antwoordde Cuypers: "Dat zal binnen de kleedkamer blijven.” Na de rust kon Gent nog milderen tot 4-2. Het was Cuypers zelf die in minuut 73 voor de tweede Gentse treffer zorgde. "Ik geloofde er nog in."

Het mocht uiteindelijk niet zijn voor de Buffalo's dat derde staat in Groep F met vier op twaalf. "Het is te vaak met hoogtes en laagtes dit seizoen
We moeten de kopjes bij elkaar steken en er als ploeg uit geraken", zei Cuypers die zich ook uitsprak over Europese overwintering. "Het wordt moeilijk, maar als wij door willen, zullen we het zelf moeten doen en niet naar anderen kijken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie