Korte periode bij KVK, Lamkel Zé kondigt al aan wanneer hij zal vertrekken

Korte periode bij KVK, Lamkel Zé kondigt al aan wanneer hij zal vertrekken

13-10-2022 19:30
9

Didier Lamkel Zé koos deze zomer verrassend voor een nieuw Belgisch avontuur en ging aan de slag bij KV Kortrijk. Daar wist de Kameroener al indruk te maken, maar dat zal niet van lange duur zijn.

In een gesprek met Sport/Voetbalmagazine spreekt Lamkel Zé namelijk duidelijke taal: hij wil na het einde van dit seizoen KV Kortrijk alweer verlaten. "Ik heb het al gezegd toen ik hier een contract voor drie seizoenen tekende", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine. "WK of geen WK, maar op het einde van het seizoen vertrek ik bij Kortrijk."

"Maar eerst wil ik mijn dankbaarheid tonen", gaat Lamkel Zé verder. De Kameroener beseft ook dat hij zich eerst nog moet tonen na enkele moeilijke jaren. "Ik wil tussen vandaag en juni alles geven voor de club. Dat is het minste wat ik kan doen voor de mensen van wie ik het volste vertrouwen heb gekregen", geeft hij nog aan.

Na zes wedstrijden voor KVK zit Lamkel Zé voorlopig aan één doelpunt en één assist. Bij de Kerels heeft hij nog een contract tot medio 2025.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie