Fabio Silva over gemiste kans en West Ham: Twee jaar geleden zou het niet lukken”

Fabio Silva over gemiste kans en West Ham: "Twee jaar geleden zou het niet lukken”

13-10-2022 09:58
3

Fábio Silva kreeg de afgelopen weken nauwelijks rust en zal ongetwijfeld opnieuw alles eruit moeten puren om het West Ham United moeilijk te maken. Een troef voor RSC Anderlecht. Hij kent West Ham nog van zijn tijd bij Wolverhampton. 

Fábio Silva speelde een degelijke partij op KV Mechelen afgelopen weekend. De jonge spits bekroonde die prestatie met een doelpunt. "Het was heel belangrijk om in Mechelen te winnen", zei de Portugees vlak voor de laatste training in het London Stadium. "Na onze goede wedstrijd tegen West Ham, die ons weliswaar niets opleverde, was het essentieel om ons vertrouwen terug te krijgen.”

Zoals eerder vermeld speelde Fabio Silva zeker een degelijke partij tegen Mechelen. Een opvallend beeld was het toen de Portugees niet mee ging vieren bij het tweede doelpunt van Anderlecht. Mario Stroeykens scoorde nadat Silva een één op één met de keeper miste. “De staf en de coach vertelden me dat het voor de buitenwereld niet goed was om het tweede doelpunt van Mario niet te vieren. Ik was gewoon teleurgesteld dat ik mijn één-op-één met de keeper miste.” 

Ook tegen de tegenstander van donderdag miste Fabio Silva een dot van een kans. “Tegen West Ham maakte Areola een geweldige redding, dat moet ik accepteren”, klinkt het bij Silva. Toch blijft hij positief en gelooft hij in zijn kunnen. “Ik ben er al trots op dat ik zo tussen twee centrale verdedigers in ben gesprongen. Twee jaar geleden zou me dat nooit gelukt zijn.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie