'Bayern overweegt transferrecord te verbreken voor 'Lewandowski-opvolger''

'Bayern overweegt transferrecord te verbreken voor 'Lewandowski-opvolger''

12-10-2022 18:13
2

Bayern München ziet Harry Kane als potentiële nieuwe spits. Der Rekordmeister mist een echte nummer negen en overweegt meer dan honderd miljoen euro neer te leggen voor de Tottenham Hotspur-aanvaller.

Het vertrek van Robert Lewandowski werd niet opgevangen met de komst van een nieuwe aanvalsleider, waardoor Bayern veelvuldig met een aanvallende middenvelder of buitenspeler in de punt van de aanval speelt. De 29-jarige Kane wordt genoemd als mogelijke kandidaat voor de vacature, meldt TZ. Wanneer Bayern daadwerkelijk zaken wil doen, zal de club de portemonnee moeten trekken: de Engelsman, die tot medio 2024 vastligt in Londen, kost zeker honderd miljoen euro.

Mede door de geldkwestie kijkt Bayern naar verluidt ook al naar alternatieven. Borussia Mönchengladbach-spits Marcus Thuram zou er daar een van zijn. De Fransman loopt komende zomer uit zijn contract en is daarom een interessante optie voor Bayern.

De Beierse club sluit niet uit de nieuwe nummer negen uit eigen gelederen te halen. De zeventienjarige Mathys Tel, die afgelopen zomer voor twintig miljoen euro overkwam van Stade Rennais en tot dusver zes duels in de hoofdmacht speelde, wordt gezien als groeibriljant.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie