Sowah kreeg geen kans van Schreuder bij Club Brugge: Nooit mee gesproken

Sowah kreeg geen kans van Schreuder bij Club Brugge: "Nooit mee gesproken"

12-10-2022 17:28
4

Club Brugge kan dit seizoen rekenen op een herboren Kamal Sowah. Na een moeilijk debuutseizoen bij Blauw-Zwart heeft hij nu zijn basisplek helemaal beet. Makkelijk had de Ghanees het aanvankelijk niet bij de landskampioen.

Sowah werd met grote verwachtingen in huis gehaald en moest het nieuwe goudhaantje bij Club Brugge worden. Onder Philippe Clement verloor hij echter zijn plek en na de komst van Alfred Schreuder vertrok hij tijdelijk richting AZ.

De huidige coach van Ajax leek namelijk geen vertrouwen te hebben in Sowah. "Terwijl ik zelfs geen gesprek met hem heb gehad", onthult Sowah in Het Nieuwsblad. "Ik sloot na de stage aan, maar kreeg te horen dat ik mocht vertrekken. Jammer, ik had me op z’n minst aan hem willen tonen, maar die kans gaf hij me niet", klinkt het.

Ook bij AZ wilde het maar niet vlotten voor Sowah. Een vertrek bij Club Brugge leek dus in de maak, maar dat wilde Sowah helemaal niet. "Ik had hier niet getekend om dan een jaar later door een achterdeurtje te vertrekken. Ik was erop gebrand om mezelf opnieuw te bewijzen. So far, so good, met dank ook aan de coach", besluit hij met lof voor zijn huidige trainer Carl Hoefkens.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie