West Ham blijft op haar hoede voor Anderlecht: Er zat weinig verschil tussen

West Ham blijft op haar hoede voor Anderlecht: "Er zat weinig verschil tussen"

12-10-2022 15:19
6

RSC Anderlecht staat aan de vooravond van één van de mooiere duels uit haar seizoen. Het bezoek aan West Ham United levert de Brusselaars niet alleen een fantastisch kader op, bovendien ligt er ook een kans om Europees nog eens hun stempel te drukken. David Moyes is in ieder geval op zijn hoede voor de ploeg van collega Felice Mazzu.

Op zijn persmoment in aanloop naar het Conference-League-duel toonde Moyes voornamelijk respect voor Anderlecht. "Er zat slechts weinig verschil tussen beide ploegen vorig seizoen", verklaarde de trainer van The Hammers. "We waren net een tikkeltje beter. Areola moest een knappe redding bovenhalen op het einde van de wedstrijd om de drie punten vast te houden", verwees Moyes nog naar de kopbalkans voor Fabio Silva.

Meer nog dan een positief resultaat wil Moyes donderdag een goede prestatie zien van zijn elftal. "Voor is het belangrijkste om op deze basis verder te werken, opnieuw kansen te creëren en die om te zetten in doelpunten." Na een zwakke seizoensstart heeft West Ham het juiste ritme weer te pakken, met vijf zeges in zes wedstrijden. "We zijn opnieuw aanwezig nu", beseft Moyes. "De nieuwe spelers zijn goed geïntegreerd en we hopen zo verder te doen."