'Ramos moet vrezen voor megaschorsing bij Paris Saint-Germain'

'Ramos moet vrezen voor megaschorsing bij Paris Saint-Germain'

11-10-2022 15:44
1

Sergio Ramos riskeert een buitengewoon lange schorsing. De Paris Saint-Germain-verdediger kreeg afgelopen weekend tegen Stade Reims (0-0) een rode kaart na een akkefietje met de leidsman.

RMC Sport meldt dat Ramos een schorsing van zeven wedstrijden boven het hoofd hangt. Arbiter Pierre Gaillouste heeft de Spanjaard in het wedstrijdverslag naar verluidt niet gespaard. Waar het erop leek dat Ramos wegens aanmerkingen op de leiding van het veld moest, beschrijft Gaillouste dat het om de agressieve benadering van de centrumverdediger ging.

Ramos werd boos, nadat hij een gele kaart ontving. Waar op beelden te zien was dat hij flink tekeer ging tegen de arbiter, verklaart Gaillouste dat Ramos nog veel verder ging. Dat zou hem zomaar op een schorsing van zeven wedstrijden kunnen staan. Mocht dat zo zijn, komt Ramos dit kalenderjaar niet meer in actie. PSG speelt dit kalenderjaar nog zes competitiewedstrijden.

Tegen Stade Reims pakte Ramos de 28ste rode kaart in zijn carrière. Daarmee duldt hij enkel de Colombiaan Gerardo Bedoya nog voor zich, die in diens loopbaan 46 rode prenten kreeg.