Griezmann krijgt trap na: 'Op het veld helaas geen herinneringen achtergelaten'

Griezmann krijgt trap na: 'Op het veld helaas geen herinneringen achtergelaten'

11-10-2022 15:30
5

Antoine Griezmann krijgt na zijn definitieve vertrek naar Atlético Madrid een trap na van het FC Barcelona-bestuur. Directeur Mikel Camps kan het niet laten om een sneer uit te delen aan de Fransman.

Atlético en Barcelona bereikten maandag een akkoord over een permanente overgang van Griezmann. De aanvaller werd in eerste instantie tot na dit seizoen gehuurd van de Catalanen. Door onduidelijkheid over clausules in het huurcontract voelde Atlético zich genoodzaakt Griezmann gedurende het seizoen al definitief over te nemen. Camps reageert op Twitter venijnig op de deal.

De directeur liet zich licht cynisch uit over de prestaties van Griezmann in Camp Nou. 'Je hebt een geweldige herinnering achtergelaten met je inzet, maar op het veld helaas niet zoveel', schrijft hij op social media. Griezmann speelde in totaal 102 wedstrijden, waarin hij 35 keer scoorde en zeventien assists gaf. Barcelona nam hem in 2019 voor 120 miljoen euro over van Atlético, dat nu twintig miljoen euro naar Catalonië overmaakt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie