Blessuregolf voor Liverpool, nog twee basisspelers vallen weg

Blessuregolf voor Liverpool, nog twee basisspelers vallen weg

11-10-2022 11:00

Liverpool zit in de hoek waar de klappen vallen: naast de slechtste seizoenstart in tien jaar worden The Reds ook geplaagd door een blessuregolf. Joël Matip en Trent Alexander-Arnold zijn nu ook weggevallen.

Matip en Alexander-Arnold raakten tijdens de verloren Premier League-kraker tegen Arsenal (3-2) geblesseerd. De Duitse verdediger staat twee tot drie weken buitenspel met een kuitblessure, terwijl Alexander-Arnold last heeft van zijn enkel en twee weken moet toekijken. De twee ontbreken zondag sowieso tegen Manchester City.

Het blessurenieuws rond Matip en Alexander-Arnold komen bovenop het wegvallen van Luis Diaz. De Colombiaan viel ook uit tegen Arsenal en is vermoedelijk tot half december uit de roulatie met een pijnlijke knie. Uit scans is gebleken dat een operatie niet nodig is. Diaz mist zo goed als zeker het WK met Colombia.

Tegenover de vele blessures staat de terugkeer van Ibrahima Konaté, die twee maanden moest missen door een blessure. Joe Gomez neemt tegen Manchester City waarschijnlijk de plek van Alexander-Arnold over. Wie naast Virgil van Dijk staat tegen Manchester City, is nog afwachten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie