Nottingham moet drie punten nog afgeven na vroege treffer van Dennis

Nottingham moet drie punten nog afgeven na vroege treffer van Dennis

10-10-2022 23:12

De 'degradatiekraker' tussen Nottingham Forest en Aston Villa is geëindigd een gelijkspel. Beide ploegen hielden elkaar op 1-1. Leander Dendoncker mocht een kwartiertje voor affluiten invallen bij de bezoekers, maar aan de eindstand veranderde dat niets meer.

Zowel Nottingham als Aston Villa draait niet en daardoor staat de druk er vol op. Steven Gerrard had de zaken vorig seizoen uitstekend voor elkaar, maar worstelt nu met zijn elftal. En met Nottingham gaat het niet veel beter: de promovendus stond op een negentiende plaats.

Beide doelpunten vielen in de eerste helft. Emmanuel Dennis scoorde na een kwartier, waarna veteraan Ashley Young de stand al snel weer gelijk wist te trekken. Daarna volgden kansen voor Nottingham en Aston Villa, maar goals werden niet meer gemaakt.

Beide teams schieten met het punt weinig op, hoewel Nottingham van de laatste plaats af is. Aston Villa staat zestiende met negen punten, Nottingham negentiende met vijf punten. Villa speelt zondag tegen Chelsea, Nottingham treft Wolverhampton Wanderers.