'Leeds moet verder zoeken, Gakpo hoopt op transfer naar Real Madrid'

'Leeds moet verder zoeken, Gakpo hoopt op transfer naar Real Madrid'

10-10-2022 20:13
2

Het is vrijwel uitgesloten dat Cody Gakpo in januari alsnog de overstap maakt naar Leeds United. Dat meldt The Athletic. De PSV-aanvaller zou inmiddels heel andere verwachtingen hebben over zijn toekomstige club: hij hoopt op Real Madrid, terwijl ook Arsenal en Manchester United worden genoemd.

Gakpo was op deadline day dichtbij een overstap naar Elland Road, maar hij zag zelf af van een een transfer. Volgens The Athletic hervatten Leeds en PSV de afgelopen weken de onderhandelingen. De clubs naderden zelfs een akkoord. Ook Gakpo leek inmiddels een stuk enthousiaster over een overstap naar Engeland na gesprekken met de clubleiding. Zijn vorm van de laatste weken heeft echter voor een ommezwaai gezorgd.

Met negen goals en zes assists in negen Eredivisie-wedstrijden, zou de Oranje-international inmiddels van mening zijn dat het misschien beter is om te wachten op een grotere club. Real Madrid staat hoog op zijn 'verlanglijstje', terwijl ook Manchester United en Arsenal opties zijn. The Athletic benadrukt dat veel zal afhangen van het WK in Qatar: als Gakpo daar goede sier maakt is de kans een stuk groter dat de Europese topclubs zich straks melden in Eindhoven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie