Incident tussen speler van Liverpool en Arsenal wordt onderzocht

Incident tussen speler van Liverpool en Arsenal wordt onderzocht

10-10-2022 09:39 Laatste update: 09:47
3

Liverpool FC verloor gisteren een felbevochten topper in Londen tegen Arsenal. De mannen van Jürgen Klopp kennen een dramatische start aan het seizoen in de Premier League. Tijdens de wedstrijd van zondag vond er een woordenwisseling plaats die nu onderzocht wordt door de Engelse bond. 

Tijdens de wedstrijd zou er een incident hebben voorgedaan tussen twee spelers. Michael Oliver, die overigens een centrale rol speelde in de wedstrijd met twee discutabele penalty situaties, zou kennis genomen hebben van een incident op het veld. De scheidsrechter ging meteen verhaal doen bij beide coaches en de vierde official.

Een woordvoerder van de FA heeft gezegd dat de woordenwisseling tussen vermoedelijk Jordan Henderson en Gabriel Magalhaes wordt onderzocht. De twee spelers worden schouder aan schouder gezien, voordat de Liverpool-aanvoerder verhitte woorden uitwisselt met zijn tegenstander. De FA deed geen mededelingen van wat er gezegd zou zijn en deelde enkel mee dat ze met verantwoordelijken van beide clubs samenwerken om het incident te analyseren.

Liverpool staat momenteel op een tiende plek in het klassement en telt een achterstand van veertien punten op de leider, Arsenal. Tot overmaat van ramp zouden Luis Dias en Trent Alexander-Arnold blessures opgelopen hebben die volgens Klopp niet meteen veel goeds voorspellen. De Colombiaan verliet het stadion op krukken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie