Danjuma (ex-Club Brugge) kan overtuigen met goal: 'In mijn gedachten'

Danjuma (ex-Club Brugge) kan overtuigen met goal: 'In mijn gedachten'

07-10-2022 19:00
1

Arnaut Danjuma is voor het eerst sinds zijn rentree trefzeker geweest voor Villarreal. In de Conference League scoorde de Nederlander op slimme wijze de 2-0 tegen Austria Wien. De vleugelspeler lijkt zich op tijd klaar te stomen met het oog op het WK. Trainer Unai Emery spreekt vol lof over zijn aanvaller. 

"Arnaut is aan het werk om weer de oude te worden. We helpen daarbij om hem in zijn beste vorm te krijgen", zegt Emery op de persconferentie over het herstel van de Nederlander. Danjuma maakte in september zijn rentree, nadat hij in april een enkelblessure opliep die serieuzer bleek dan aanvankelijk gedacht. Nu lijkt hij de weg omhoog gevonden te hebben. "Als hij in vorm is, is hij een speler die ons heel veel dingen kan geven. Hij zit in mijn gedachten en ik ben positief over hem", aldus de oefenmeester van Villarreal.

Danjuma maakte geen deel uit van de Oranje-selectie in de afgelopen interlandperiode. Toch zet hij het WK nog niet uit zijn hoofd, zei hij eerder in gesprek met Rondo. "Ik heb er alle vertrouwen in. Ik denk dat het weinig zin heeft om naar zo'n groot eindtoernooi toe te leven zónder vertrouwen. Ik denk dat het voor mij vooral een gevalletje blessureleed is geweest in plaats van iets anders. Maar dat is natuurlijk geen garantie voor een plek op het WK."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnaut Adam Danjuma 🐍 (@danjuma)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie