Hoefkens spaart Jutglà en twee andere uitblinkers tegen Westerlo, ook Boyata out

Hoefkens spaart Jutglà en twee andere uitblinkers tegen Westerlo, ook Boyata out

07-10-2022 17:30
4

Als wie blauw-zwart ademt, leeft momenteel op een wolk. Daar zullen de spelers van Club Brugge zaterdagavond toch even moeten af komen, want met KVC Westerlo komt er een verraderlijke tegenstander over de vloer in KVC Westerlo. Drie uitblinkers van afgelopen dinsdag mogen hun Atlético-roes echter nog even doortrekken.

Uit de wedstrijdselectie van Carl Hoefkens blijkt namelijk dat Ferran Jutglá, Kamal Sowah én Abakar Sylla niet opgenomen zijn. Die eerste kreeg tegen Atlético Madrid (2-0) nog de prijs voor 'Man van de Match' uitgereikt na zijn doelpunt en assist. Ook Sowah en Sylla vervulden een prominente rol in de straffe prestatie van de Belgische landskampioen. Zij zouden evenwel kampen met naweeën van die partij, luidt het.

Wie evenmin zal aantreden tegen Westerlo, is Dedryck Boyata. De Rode Duivel ligt nog steeds in de lappenmand. Zijn komst naar Club is nog geen pretje geweest, want de mandekker kon nauwelijks zijn steentje bijdragen. Voor het overige kan Hoefkens wel nog rekenen op een kwalitatieve kern van twintig man. Met Andreas Skov Olsen keert bovendien een belangrijke pion terug.