Antwerp voert strijd met Genk en Club Brugge: Konden eerder al de titel pakken

Antwerp voert strijd met Genk en Club Brugge: "Konden eerder al de titel pakken"

07-10-2022 18:16
24

Royal Antwerp FC is bezig aan een uitstekend seizoen in de competitie en verloor afgelopen weekend pas voor het eerst. Het lijkt deze campagne klaar om echt mee te strijden voor de titel, maar volgens Alhassan Yusuf had het vorig seizoen al anders konden aflopen.

Antwerp deed vorig seizoen ook mee om de titel, maar eindigde na moeilijke Play-Offs slechts op de vierde plek. Een teleurstelling toch voor Yusuf. "Ik vind niet dat we vorig seizoen op een ­correcte plaats zijn geëindigd. We konden beter doen dan die vierde plaats", zegt hij bij Het Nieuwsblad. "We hadden zelfs de titel kunnen pakken met die kern."

Het werd echter Club Brugge die de titel wist te pakken. En ook nu is Blauw-Zwart de grote favoriet, maar daar wil Yusuf verandering in brengen. "Nu is onze ploeg nog ­sterker. Er is meer kwaliteit en de onderlinge concurrentie is ­toegenomen. Op elke positie", klinkt het.

"De mentaliteit is ook anders. We vechten voor alles. Dit seizoen ­moeten we echt beter doen. Je moet altijd voor een titel gaan, anders heeft het geen zin om het veld te betreden", besluit de middenvelder.