Union-redder Nilsson: Voor het team was het een geweldige avond

Union-redder Nilsson: "Voor het team was het een geweldige avond"

07-10-2022 09:35 Laatste update: 09:40
4

Met twee doelpunten in het slot van de wedstrijd schonk invaller Gustaf Nilsson Union de zege tegen Braga. Na de 1-2-overwinning in de Europa League beantwoordde de Zweedse spits tevreden de vragen van de journalisten.

"Het is een fantatisch gevoel voor mij persoonlijk en voor het team was het een geweldige avond", zei Nilsson. In minuut 86 zorgde Nilsson op aangeven van Simon Adingra voor de gelijkmaker. "Bij dat eerste doelpunt was het een zeer goede pass van Adingra. Hij kwam perfect aan met die chip. Ik had één controle nodig en schoot hem in de verste hoek binnen." Ook bij de 1-2 vertolkten Nilsson en Adingra een hoofdrol. "Hij wilde schieten en de bal belandde voor mijn voeten. Ik moest hem er maar in duwen", zo citeerde Sporza Nilsson.

De Zweed was pas na 83 minuten tussen de lijnen gekomen, maar had dus niet veel tijd nodig om Union met twee goals van een nederlaag te behouden. Union Saint-Gilloise behoudt zo het maximum van de punten in Groep D. Volgende donderdag ontvangen de Brusselaars Braga in Leuven, nadat het zondag eerst thuis aantreedt tegen Cercle Brugge.