Mazzu na nipte nederlaag: We verdienen zeker niet om deze wedstrijd te verliezen

Mazzu na nipte nederlaag: "We verdienen zeker niet om deze wedstrijd te verliezen"

07-10-2022 08:45 Laatste update: 08:51
46

RSC Anderlecht verloor donderdag met 0-1 tegen West Ham United. Felice Mazzu blikte terug op de Conference League-wedstrijd. De Anderlecht-coach stak zijn frustratie niet weg, maar haalde ook het positieve aan.

Anderlecht hield de Premier League-club lang in bedwang en kwam zelf tot kansen, maar het was uiteindelijk West Ham dat tien minuten voor tijd toesloeg. Gianluca Scamacca trof raak en zette zo de 0-1-eindstand op het bord. “Het is frustrerend. We verdienden deze wedstrijd misschien niet te winnen, maar we verdienden hem zeker ook niet te verliezen", analyseerde Mazzu.

"Ik zag intensiteit, ik zag de wil om er echt iets van te maken, dit is volgens mij de juiste manier om uit die donkere tunnel te geraken waar we op dit moment in zitten”, zo citeerde Het Laatste Nieuws de paars-witte trainer.

Voor Anderlecht was het de eerste nederlaag in de Conference League. Mazzu en de zijnen staan na drie speeldagen tweede in Groep B met vier punten. West Ham is leider met de volle buit: negen op negen. Het Deense Silkeborg telt drie punten en FCSB heeft één punt. Volgende donderdag trekt Anderlecht naar Londen voor het tweede duel tegen West Ham.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie