Brüls doet zijn beklag over bestuur van STVV: Het wordt stilaan vervelend

Brüls doet zijn beklag over bestuur van STVV: "Het wordt stilaan vervelend"

06-10-2022 21:45

Het zit nog altijd scheef tussen het bestuur van STVV en Christian Brüls. De middenvelder dreigde afgelopen zomer met een vertrek, maar besloot om toch te blijven. Inmiddels is het nog steeds onzeker waar zijn toekomst ligt.

De nu 34-jarige middenvelder heeft een aflopend contract en leek dat de voorbije weken te gaan verlengen. Toch is dat er nog steeds niet van gekomen. "Er zijn veel beloftes gekomen, maar er is nog niks gekomen", vertelt Brüls bij TVL Sportcafé.

Het is of liever was van Brüls nochtans de intentie om bij STVV te blijven. "Ik heb meteen gezegd dat ik graag zou bijtekenen. Of ik dat nu wil doen? Als afspraken niet worden nageleefd… Het wordt stilaan vervelend en ik moet ook mijn keuze gaan maken", geeft hij aan.

De middenvelder sluit dan ook niet uit dat hij STVV in de nabije toekomst toch verlaat. "Vanaf 1 januari kan ik met andere clubs spraken. Ik blijf voor 100% mijn job doen voor STVV, maar het speelt wel in mijn hoofd dat de club zijn beloftes niet nakomt. Misschien ben ik te oud volgens hen", besluit hij.