'Nog puzzelwerk voor Vrancken, geen Paintsil en Sadick bij KRC Genk'

'Nog puzzelwerk voor Vrancken, geen Paintsil en Sadick bij KRC Genk'

06-10-2022 21:15
3

Na de late overwinning tegen KV Oostende moet KRC Genk dit weekend aan de bak tegen KV Kortrijk. De Kerels slaagden er afgelopen weekend nog in om te winnen van Royal Antwerp FC. Genk wil een soortgelijk scenario voorkomen, maar kan nog steeds niet rekenen op belangrijke pionnen.https://www.nieuwsblad.be/sportwereld

Zo weet men bij Het Nieuwsblad dat de wedstrijd van vrijdag nog te vroeg komt voor Joseph Paintsil. De Ghanees was in het seizoensbegin een smaakmaker, maar viel uit met een hamstringblessure en moest daardoor twee partijen missen. Ook de wedstrijd tegen KV Kortrijk komt te vroeg.

Hetzelfde ook voor Mujaid Sadick. De verdediger kon door een blessure dit seizoen nog niet spelen voor het A-elftal, maar maakte wel minuten voor Jong Genk in de Challenger Pro League. Hij is echter nog steeds niet klaar voor het grote werk en zal tegen Kortrijk niet in actie komen.

Er valt echter ook goed nieuws te rapen. De onzekere Aly Samatta is er namelijk wel bij en is fit geraakt na zijn knieblessure. Daarnaast zal ook kersvers vader Bryan Heynen gewoon van de partij zijn.