LIVE-Discussie: Nog geen goals in Anderlecht - West Ham

LIVE-Discussie: Nog geen goals in Anderlecht - West Ham

06-10-2022 17:27 Laatste update: 19:44
71

In de Conference League neemt RSC Anderlecht het donderdag op tegen West Ham United. Tegen de Engelsen beginnen onder meer Jan Vertonghen en Lior Refaelov op de bank. 

Felice Mazzu wijzigt zijn achterhoede. Vertonghen is zijn basisplaats kwijt. Achterin begint Anderlecht met Zeno Debast, Wesley Hoedt en Hannes Delcroix. Ook Refaelov verhuist naar de bank. Amadou Diawara mag wel starten. Voorin krijgt Fabio Silva het gezelschap van Yari Verschaeren. Indien Anderlecht wint van West Ham neemt het de leiding in de groep over van de Engelsen. 

Opstelling RSC Anderlecht: Van Crombrugge, Debast, Hoedt, Delcroix, Murillo, Ashimeru, Diawara, Arnstad, Amuzu, Verschaeren en Fabio Silva

West Ham dacht deze zomer aan Hans Vanaken, maar de middenvelder bleef bij Club Brugge en de Engelsen trokken uiteindelijk Paquetá aan. De Braziliaan met een prijskaartje van circa 40 miljoen euro zit in het Lotto Park op de bank. Ook de vaste aanvoerder en Engels international Declan Rice krijgt van David Moyes rust. Bij West Ham zit ook nog de zestienjarige Ollie Scarles op de bank.

Opstelling West Ham: Areola, Johnson, Ogbanna, Dawson, Coufal, Emerson, Downes, Lanzini, Benrahma, Bowen en Antonio