Gezocht: nog tien fans van KV Oostende die gratis naar Seraing willen gaan kijken

Gezocht: nog tien fans van KV Oostende die gratis naar Seraing willen gaan kijken

06-10-2022 16:46
1

Zaterdag staat Seraing – KV Oostende op het programma. Voor die wedstrijd is KVO nog op zoek naar tien supporters die de match gratis willen bijwonen.

Voor Oostende is de match in Seraing erg belangrijk. Momenteel staat de Kustploeg nog op een veilige dertiende plaats in de stand, maar het telt slechts tien punten. Seraing daarentegen staat momenteel met negen punten op de zestiende plaats. Het verschil tussen KVO en een degradatieplaats is dus amper één puntje. Oostende wil daarom zaterdag gaan winnen bij Seraing.

In Luik hoopt Oostende op een vurig uitvak te kunnen rekenen. Om het vak te vullen biedt Oostende gratis tickets aan voor de match. Daar houdt het niet bij op. Het clubbestuur van KVO zorgde ook voor gratis bussen. Tot nu toe zijn al twee van de drie voorziene bussen volledig gevuld. Voor de derde bus zijn er nog tien plaatsen vrij. KVO hoopt die nog aan de man te brengen in de komende dagen.

Enkel consumpties betalen
'Je betaalt dus (op je consumpties na) niets om te komen supporteren' probeert Oostende de laatste twijfelende fans nog over de streep te trekken. Fans die liever met de auto de reis van zo'n 210 kilometer willen maken, kunnen ook een aanvraag doen om een gratis ticket te ontvangen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie