Nardi spreekt klare taal bij KAA Gent: Wil geen tweede doelman zijn

Nardi spreekt klare taal bij KAA Gent: "Wil geen tweede doelman zijn"

06-10-2022 12:29
6

Paul Nardi gaat donderdagavond vermoedelijk weer starten bij KAA Gent. Nardi mag in Europese wedstrijden spelen, maar blijft op de bank in de Jupiler Pro League. Dat is geen makkelijke situatie voor de Fransman.

Nardi doet het goed in die wedstrijden, maar hoopt op meer. "Ik wil geen tweede doelman zijn", vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "Daarom ben ik vertrokken bij Monaco, bij Rennes en bij Lorient. Ik had telkens kunnen blijven, maar ik heb een uitdaging nodig. En die is er hier. Ik wist bij mijn komst dat ik hier voor mijn plaats zou moeten vechten.”

Nardi hoopt dat deze situatie niet definitief is. "Dan krijg ik uiteindelijk wel zin om te vertrekken. Niet dat ik dan een blok aan het been word, of zo. Maar ik heb goesting om te spelen. Sommige andere doelmannen accepteren het om op de bank te zitten. Ik vind dat ik het niveau heb om te spelen. Zo zijn er toch velen?"

KAA Gent kon Nardi vorige zomer weghalen bij Lorient. Daar had hij 73 wedstrijden op de teller staan. Hij lag ook vijf jaar lang onder contract bij AS Monaco, maar speelde daar amper twee wedstrijden met de A-ploeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie