Ondanks zege tegen AC Milan blijft Potter met zorgen achter bij Chelsea

Ondanks zege tegen AC Milan blijft Potter met zorgen achter bij Chelsea

06-10-2022 10:20

Chelsea won dinsdag in eigen huis met 3-0 van AC Milan. Chelsea-trainer uitte zich blij na de overwinning, maar er zijn ook zorgen. Verdediger Wesley Fofana is namelijk geblesseerd uitgevallen en Potter weet nog niet hoe ernstig de blessure is.

"Dat is het enige teleurstellende van deze avond", vertelde Potter over de knieblessure van Fofana. "We zullen het morgen (donderdag, red.) moeten scannen om te zien hoe het met hem gaat, maar er is op dit moment niets te melden. We zullen voor hem duimen. We maken ons zorgen, maar ik wil er nu niet over speculeren. Deze dingen gebeuren. Hij is een jonge kerel en een sterke kerel, maar we zullen hem steunen. Het is hopen op het beste."

De 47-jarige coach is tevreden met hoe zijn ploeg tegen AC Milan voor de dag is gekomen. "We begonnen de eerste vijf minuten een beetje nerveus, wat waarschijnlijk het gevolg is van het feit dat we het zo goed wilden doen, maar toen zag je de honger van de spelers. We kregen de controle over het spel en waren dreigend."

"Over het algemeen kan ik niet klagen met een schone lei, drie doelpunten en een geweldige prestatie van de spelers, dus het was echt goed", aldus Potter. Chelsea vindt door die overwinning opnieuw aanknoping in Groep E in de Champions League. Het telt nu vier punten uit drie wedstrijden. Dat zijn er even veel als het AC Milan van Charles De Ketelaere. RB Salzburg is leider in de groep met vijf punten.