Gomez (ex-Anderlecht) over Haaland: Tegen Manchester United was hij boos

Gomez (ex-Anderlecht) over Haaland: "Tegen Manchester United was hij boos"

06-10-2022 09:35 Laatste update: 09:45
5

Dat Erling Haaland dé speler van het moment is, lijkt buiten kijf te staan. De Noorse superspits doet de netten trillen met zijn ogen dicht. Ex-Anderlecht-speler Sergio Gomez speelt nu samen met Haaland en vertelde over zijn ervaring met de 22-jarige aanvaller.

“Het is heerlijk om met iemand als hem samen te spelen", begon Gomez. "Jullie zien hem om de paar dagen spelen, maar op training is hij soms nog spectaculairder", zo vertelde de 22-jarige Spanjaard. Gomez verruilde afgelopen zomer RSC Anderlecht voor Manchester City. Daar is hij geen basisspeler, maar kon er wel al geregeld minuten meepikken.

Afgelopen weekend, tijdens de Manchester derby viel Gomez Na 41 minuten in voor de geblesseerde Kyle Walker. Toen was de ex-speler van Paars-Wit goed voor een assist op Haaland. City won met 6-3, maar de Noor was niet helemaal tevreden met de prestatie van zijn team. "Tegen Manchester United was hij boos omdat we de nul niet hadden gehouden. Dat toont aan hoe hongerig hij is", zo citeerde Het Nieuwsblad Gomez.

Dinsdag wonnen de Citizens met 5-0 van FC Kopenhagen in de Champions League. Sergio Gomez speelde de hele wedstrijd en gaf opnieuw een assist aan Haaland. De Noor maakte er twee in 45 minuten. Aan de rust werd hij gewisseld door Pep Guardiola.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie