KAA Gent ziet belangrijke pion terugkeren: Hij is superbelangrijk geweest

KAA Gent ziet belangrijke pion terugkeren: "Hij is superbelangrijk geweest"

05-10-2022 18:16
3

Na de pijnlijke nederlaag tegen Cercle Brugge moet KAA Gent zich herpakken. Dat kan het doen in de Conference League, waar Djurgarden de tegenstander van dienst is. En mogelijk kan Gent daarin rekenen op Julien De Sart.

De belangrijke pion op het middenveld zit namelijk voor het eerst dit seizoen in de wedstrijdselectie bij Gent. Hij lijkt eindelijk klaar om weer een rol te gaan spelen bij de Buffalo's, tot groot jolijt van Hein Vanhaezebrouck. "Ik ben heel blij voor hem dat hij na die lange periode terug is", citeert Het Laatste Nieuws de coach van Gent.

"Hij heeft veel energie en drive in zijn revalidatie gestoken. In het verleden is hij superbelangrijk geweest. Vorig seizoen was hij een van de twee belangrijkste spelers van de ploeg (samen met Tarik Tissoudali, red.). Dat zegt genoeg. Hij was een sleutelspeler."

Toch beseft Vanhaezebrouck ook dat enkel de terugkeer van De Sart alles gaat oplossen bij Gent, dat het moeilijk heeft dit seizoen. "Dat alles opgelost is nu hij terug is, ga ik niet zeggen. Wij zijn AA Gent en wij hebben een kern die geacht wordt mee te kunnen strijden met de top in België. We mogen niet focussen op één iemand", besluit Vanhaezebrouck.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s