Mignolet geeft grote pluim aan coach Hoefkens: Het tactische plan klopte

Mignolet geeft grote pluim aan coach Hoefkens: "Het tactische plan klopte"

5 oktober - 22:15
2

Enkel maar lachende gezichten bij Club Brugge na de overwinning tegen Atlético Madrid. Ook bij Simon Mignolet, die achteraf lof had voor zijn ploegmaats én coach Carl Hoefkens.

Voor Mignolet was het nu ook al de derde keer op rij dat hij de nul kon houden in de Champions League. "Ik had voor aanvang van de Champions League gezegd dat we beter moesten verdedigen dan de vorige jaren, maar ik had niet gezegd dat we 3 keer de nul moesten houden", lachte de doelman bij Sporza.

Mede dankzij Mignolet is Club Brugge er dan ook in geslaagd om de drie punten te pakken. En dat al voor de derde keer op rij. "Dit is mooi meegenomen, die nul op het scorebord houden is ongelofelijk. Dit is een geweldige avond samen met de supporters, ik ben blij om hier deel van uit te maken", aldus Mignolet.

Tactisch plan
De doelman had flink wat lof voor zijn ploegmaats, maar ook Hoefkens kreeg een pluim van Mignolet. "Het tactisch plan van de coach klopte volledig. Wij hebben een brede kern met veel kwaliteit, maar je kan geen 9 op 9 halen als het plan niet klopt."

"Ik wil de coach een pluim op zijn hoed steken", ging Mignolet verder. "Iedereen heeft zijn job gedaan en zo kan je wedstrijden winnen", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie