Mazzu sluit verrassing bij RSC Anderlecht niet uit: Er liggen kansen voor hem

Mazzu sluit verrassing bij RSC Anderlecht niet uit: "Er liggen kansen voor hem"

05-10-2022 17:31
19

RSC Anderlecht zit in een diepe crisis en moet de komende weken dringend punten gaan pakken. Zeker voor Felice Mazzu, die stevig onder druk staat. De coach zoekt naar oplossingen en heeft die misschien wel gevonden bij de RSCA Futures.

Anderlecht vindt moeilijk de weg naar doel en kan wat extra aanvallende weelde gebruiken. Misschien wordt dat wel ingevuld met de komst van Lucas Stassin. De zeventienjarige spits trainde de voorbije week mee met de A-kern en mag nu hopen op meer.

Zo sluit Mazzu niet uit dat de jonge spits binnenkort debuteert voor het A-elftal. Mogelijk zelfs al tegen West Ham United. "We zullen zien of hij deel uitmaakt van de wedstrijdselectie. Misschien liggen er morgen wel kansen voor hem", klinkt het bij Sporza. "Hij verdiende het in ieder geval om deze ochtend mee te trainen. Lucas is heel goed aan het spelen en Robin (Veldman, trainer van RSCA Futures, red.) vertelde me dat hij veel progressie gemaakt heeft."

Stassin mag inderdaad wel terugblikken op een god seizoensbegin bij de RSCA Futures in 1B. In zeven partijen was hij goed voor zes doelpunten en één assist. Of dat ook genoeg is om de strijd in de A-kern aan te gaan met onder Mario Stroeykens, Benito Raman, Sebastiano Esposito en Fabio Silva zal de tijd uitwijzen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie